İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Finansbank Enpara.com Android uygulamasını hayata geçirdi

Enpara.com Direktörü Elsa Pekmez Atan
Enpara.com Direktörü Elsa Pekmez Atan

Türkiye’de ilk kez Finansbank tarafından hayata geçirilen ve temel bankacılık hizmetlerini fiziksel şubeleri kullanmaksızın sadece dijital kanallar üzerinden yapma imkanı sunan Enpara.com, Android uygulamasını hayata geçirdi.

Enpara.com müşterileri, hem Android, hem de iOS’a özel olarak geliştirilen Enpara.com Cep Şubesi sayesinde masrafsız, komisyonsuz işlem ayrıcalıklarına ve “Zengin Faizi”ne diledikleri yerden ulaşabiliyor. Yalnızca Enpara.com Cep Şubesi’nde bulunan “Bas Biriktir” özelliği ile de anında tek bir tuşla para biriktirebiliyor. Sade tasarımı ve kullanıcı dostu özelliklere sahip Enpara.com ile müşteriler, Cep Şube uygulaması üzerinden hesaplarını inceleyebiliyor, para transferi ve ödemelerini gerçekleştirebiliyor, döviz, altın ve Yatırım Hapı alış/satış işlemlerini de yapabiliyor.

Kolayca birikimin yolu “Bas Biriktir”

Enpara.com’un sunduğu önemli uygulamalardan biri olan Bas Biriktir sayesinde, belirlenen bir tutarı Enpara.com Vadesiz TL hesabından,  yalnızca tek bir dokunuşla anında Birikim hesabına aktarmak mümkün.

Enpara.com Cep Şube uygulaması, kullanıcıların diğer uygulamalara girip çıkma ihtiyaçlarına göre düzenlendiğinden,  uygulamadan çıkar çıkmaz kendisini hemen kapatmıyor. Güvenli çıkıştan kapatmak yerine farklı yoldan çıkış yapılması halinde 3 dakika boyunca ekranda olmasa da çalışmaya devam ediyor. Enpara.com müşterileri, bu sayede kolaylıkla e-postalarına ve mesajlarına bakma imkanı buluyor.

Bugün 95 bini aşkın müşteriye ve 3 milyar TL’ye yakın bir mevduat hacmine ulaştıklarını belirtenEnpara.com Direktörü Elsa Pekmez Atan, “Müşterilerimizin kullanım kolaylığını dikkate alarak, sunduğumuz tüm hizmetlerde her zaman sadeliğe önem veriyoruz. Biz yenilikçi vizyonumuz, müşteri dostu uygulamalarımız ve sadeliğimiz ile Türkiye’de bankacılık sektörüne öncülük etmeyi hedefliyoruz. Bu sektörde, müşterilerin bankalarından beklentilerini yükseltmek istiyor ve aslında tüm modellerin daha fazla müşteri dostu olmaya zorlanması gerektiğine inanıyoruz. Bizim hedefimiz her zaman yüzde 100 müşteri memnuniyeti yaratmak olacak” dedi.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın