İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

N’evo Studios yatay otel konseptiyle Ankara’da tatil havası yaşatıyor

NFN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk: “ N’evo Studios sokak üzerine konumlanmış yapısı ve stüdyo daireleri ile otel konseptini mahalle havasıyla birleştiriyor” dedi.

Ankara’nın gözde yaşam merkezlerinden Moda City yaşam sokağında, yatay otel konseptiyle hizmet veren N’evo Studios müşterilerine tatil havası yaşatıyor.

Ankara’nın önde gelen inşaat firmalarından NFN Grup tarafından hizmete sunulan, N’evo Studios ile binalara sıkışmış otel yapısı anlayışı değişti. Sokak üzerine yayılmış konseptiyle otel mimarisine yeni bir bakış açısı getiren N’evo Studios, Moda City Yaşam Sokağı üzerinde, müşterilerine farklı bir alternatif sunuyor.

Büyük bir bina içerisinde yaşanan otel konseptine karşın, özgür ve rahat ortamlarda hizmet vermeyi tercih eden N’evo Studios, stüdyo daire ve sokak yaşam konseptiyle alışılmışın dışına çıktı.

Genel oteller ile karşılaştırıldığında sokak üzerindeki otel fikrinin çok ferah ve daha yaşanılası olduğunu söyleyen NFN Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öztürk, “Biz N’evo Studios’ta özgür bir yaşam alanı oluşturduk. Büyük bir bina ve içerisine yerleştirilmiş odalardan farklı müşterilerimizin kendilerini rahat hissedecekleri bir yaşam alanına ulaşmak istedik” dedi.

Müşterilerine her zaman özel seçenekler de sunmak istediklerini dile getiren Öztürk, şunları söyledi:

“Moda City içinde bulunan birbirinden özel mekanlarla otellerinden uzaklaşmadan sakin ve kuş sesleri arasında huzurlu bir dinlenme fırsatı sağlamak istedik. Bunda da başarılı olduk. Şehirden uzaklaşamayan ama dinlenmek, huzurlu vakit geçirmek isteyenlerin tercihi kısa sürede N’evo Studios oldu. Bu nedenle Moda City yaşam sokağı müşterilerine Ankara içinde adeta tatil yörelerinde olduğu gibi tatil yapma seçeneği sunuyor bile diyebiliriz. Onlara sunduğumuz bu rahat ve ferah konsept aynı zamanda konuklarımızın kendilerini bir otelden daha çok evlerinde hissetmelerini de sağladı.”

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın