İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

n11.com ile işinizi e-ticarette büyütün

Alışverişin uğurlu adresi  n11.com, ‘açık pazar’ iş modeliyle Türkiye’yi yeni bir e-ticaretkavramı ile tanıştırırken tedarikçilerine yönelik eğitim ve danışmanlıkhizmetlerini sürdürüyor. n11.com’un Kağıthane’deki stüdyosunda düzenli olarak gerçekleştirileneğitimler, n11.com’da mağazası olan tedarikçilere ücretsiz olarak düzenleniyor.

E-ticaret sektörünün dünyada ve Türkiye’deki hacmi,sektörün sunduğu potansiyel, e-ticaret sektöründe iş yapmanın ve işgeliştirmenin yolları gibi konular üzerine teorik bilgilerin yanı sıra n11.com tedarikçileri,  bu eğitimlerde  marka yönetimi, iletişim, pazarlama ve stildanışmanlığı gibi konularda da n11.com uzmanlarından danışmanlık alabiliyor.

Pazarlama uzmanı SeçilŞendağ tarafından verilen eğitimlere e-ticaret sektöründe iş yapmak veyamevcut işini n11.comçatısı altında büyütmek isteyen tüm tedarikçiler herhangibir ücret ödemeden katılabiliyor.

n11.comstüdyosunda profesyonel ürün çekimleri yapılıyor

Ayrıca, n11.com Stüdyo’da e-ticarette başarılı olma vedaha çok satış yapabilme teknikleri gibi konularda da eğitim alma imkanınasahip olmalarının yanı sıra, üye mağazalar ürün fotoğraflarını profesyonelfotoğrafçılara ücretsiz olarak çektirebiliyorlar.

Açık pazar iş modeliyle e-ticarete yeni bir soluk getirenn11.com tarafından tedarikçilere ücretsiz sunulan stüdyo hizmetleri kapsamında,Ocak 2013’ten bugüne yüzlerce tedarikçiye ulaşıldı ve binlerce ürün çekimiyapıldı.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın