İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

TEB?den emeklilere özel kampanya

Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından emeklilere özel kampanya düzenlendi.

TEB’den yapılan açıklamaya göre, 20 Mayıs tarihinde başlattığı emeklilere özel kampanya kapsamında emekli maaşını TEB?e taşıyıp beraberinde kredili mevduat hesabı ve kredi kartı ürünü alan müşteriler, 400 lira değerinde Bonus/World ödül puan kazanıyor.

Ödül puanlar, müşterilerin 2 yıllık taahhüdüne istinaden kampanya başlangıcında yükleniyor. Kampanya ile emekli maaşlarını TEB şubelerinden almaya başlayacak olan emeklilere avantajlı ürün ve hizmetlerinden yararlanma fırsatı da sunmayı hedefleyen TEB, 31 Temmuz 2013 tarihine kadar kampanyaya katılım başvurularını kabul edecek.

Kazanılan 400 TL?lik ödül puan, 24 ay boyunca emekli maaşının TEB hesabına yatmış olması ve kampanya kapsamında açılan kredili mevduat hesabı ile TEB kredi kartı ürünlerinin de açık kalması koşuluyla kampanya başlangıcında emeklilerin TEB kredi kartına yükleniyor.

Ayrıca, kampanyadan yararlanarak maaşını TEB?den alan emekliler emekli maaş hesabına yönelik hesap işletim ücreti ve kredi kartı yıllık kart ücreti ödemiyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın