İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Garanti Bankası Çağrı Merkezi’ne iki ödül

Garanti Bankası Çağrı Merkezi, dünyanın önde gelen çağrı merkezi sektörü birliği Contact Center World tarafından 2013 En İyi Performans Sıralaması Ödülleri’nde (Top Ranking Performers Awards) iki ayrı ödülün sahibi oldu.

Garanti Bankası’ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’nın önde gelen şirketleri arasından yapılan değerlendirme sonucunda “En İyi Teknoloji İnovasyonu-İçsel Çözüm” kategorisinde altın madalya kazanan Garanti Bankası Çağrı Merkezi, “En İyi Satış Kampanyası” kategorisinde ise bronz madalya ile ödüllendirildi. Bankacılık ve sigortacılık başta olmak üzere çeşitli sektörlerden profesyonellerin objektif görüşlerine dayanılarak yapılan değerlendirmenin ödül töreni, Viyana’da gerçekleştirildi.

Garanti Bankası Çağrı Merkezi, “En İyi Teknoloji İnovasyonu-İçsel Çözüm” kategorisinde kazandığı altın madalya ile Türkiye’yi, kasım ayında Las Vegas’ta gerçekleştirilecek ve tüm bölgelerden ödül sahibi kuruluşların yarışacağı Contact Center World 2013 Global Awards’ta temsil edecek.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın