İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Kiler’in tercihi Ford Cargo oldu

Kiler Holding, filosunu 12 adet Ford Cargo kamyon ile genişletti. Ford Cargo’ları Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü Caner Sinanoğlu, Kiler İdari İşler ve Satın alma Müdürü Cemal Dilmaç’a teslim etti.

Ford Otosan açıklamasına göre, 32 ilde faaliyet gösteren Kiler, mevcut 171 mağazasını 200?e çıkartmayı hedeflerken, tercihi Ford Cargo yol kamyonları oldu. Nisan ve mayıs aylarında toplam 12 adet 2526 yol kamyonu teslim alan holdingin filosunda 40 adet Ford Cargo bulunuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kiler İdari İşler ve Satın aalma Müdürü Cemal Dilmaç, birçok farklı sektörde hizmet verdiklerini ve her sektörde en önemli parametrenin kalite olduğunu belirterek, “Müşterilere daha yüksek kalite sunmak için daha yüksek kalitede hizmet almamız gerekiyor. Bizler daha da büyümeyi hedeflediğimiz bu dönemde tercihimizi bu yüzden Ford Cargo’dan yana yaptık” ifadelerini kullandı.

Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü Caner Sinanoğlu da farklı sektöre hizmet veren ve büyümeyi hedefleyen firmaların tercihi olmanın oldukça önemli olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Türkiye pazarının en çok tercih edilen 6×2 aracı 2526, uygun işletme ekonomisi ile lojistik sektörünün ilk tercihi olmaya devam ediyor. Ford Otosan olarak bundan gurur duyuyoruz.”

Ford Cargo’lar 50 ülkeye ihraç ediliyor

Ford Cargo’lar, 1,1 milyon metrekarelik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda üretiliyor. Yurt içinde 30 yetkili satıcı, yurt dışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken, Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu’da 50’ye yakın ülkeye ihraç ediliyor.

Bin 500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası’nda aynı zamanda Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi yapılıyor. 7,3 lt ve 9 lt silindir hacminde 260PS/320PS/360PS/380 PS güce sahip motorlar yüzde 100 Türk işgücüyle, yüzde 100 yerli üretiliyor. Türkiye’nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.

İlk yorum yapan siz olun

Bir yanıt yazın