İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Türkiye?de geliştirilen Callipso Analyzer işletmelerin telefon maliyetlerini düşürüyor

Telefon operatörlerinin farklı ve avantajlı tarifeler ile hizmet vermeleri ve VoIP uygulamalarının yaygınlaşması, işletmelerin ses iletişimi için ayırdıkları kaynakları efektif kullanmalarını zorunlu kılıyor. Telefon giderlerinin detaylı hesaplamaları ve buna ilişkin raporlara olan mevcut ihtiyacın yanı sıra, işletmeler ses iletişimi hakkında artık daha ekonomik alternatifleri önerebilen çözümlere gereksinim duyuyorlar.

Bircom Teknoloji tarafından Türkiye?de geliştirilen telefon trafik raporlama, ücretlendirme ve analiz yazılımı Callipso Analyzer ürün ailesi, tüm bu ihtiyaçları karşılamak üzere, mevcut yapılar ile tam uyumlu, ölçeklenebilir ve özelleştirilebilir çözümler sunuyor.

Callipso Analyzer, ses altyapısının verimli yönetimine ihtiyaç duyan her ölçekte işletmeye uygun çözümleri ile ses iletişimini tamamen kontrol altına alıyor. İşletmelerin büyüklüğüne göre Enterprise ve Easy olmak üzere iki versiyonu bulunan Callipso Analyzer, iletişim altyapısının ihtiyaca göre düzenlenebilmesi için öneriler de sunuyor. Callipso SMS ise kısa mesaj kullanan işletmeler için ideal bir çözüm olarak dikkat çekiyor.

Büyük işletmeler için ?Enterprise?

Banka, zincir mağaza gibi çok şubesi olan işletmeler için geliştirilen Callipso Analyzer Enterprise, web tabanlı arayüzü, merkezi veri tabanı uygulaması, uzak noktalardan güvenli ve gerçek zamanlı veri aktarımı özellikleri ile eksiksiz bir çağrı kayıt raporlama ve maliyet yönetim çözümü olarak öne çıkıyor. Destekleyen santrallerden IP üzerinden veri alabilen Callipso Analyzer Enterprise ayrıca seri port üzerinden tüm santrallerle çalışabiliyor; sınırsız kullanıcı/dahili/hat/departman tanımına imkan vermesinin yanı sıra detaylı yetkilendirme ve paylaşımlı adres defteri gibi özellikler sunuyor.

Birbirlerinden farklı coğrafi noktalarda şubeleri bulunan işletmenin tüm telefon giderleri, merkezi veri tabanında saklanıyor. Bu sayede tüm şubelerin telefon giderleri merkezden raporlanabiliyor. Merkeze kurulan yazılım, uzak noktalardaki santrallerden çağrı kayıt bilgilerini, isteğe bağlı kullanılabilen Callipso Box donanımı sayesinde gerçek zamanlı ve güvenli bir şekilde alabiliyor.

KOBİ?ler için ?Easy?

Tek başına çalışan bir uygulama olan Callipso Analyzer Easy ise daha az ses trafiğine sahip, tek lokasyonlu, maksimum 200 dahili abonesi bulunan KOBİ?ler için tasarlanmış bir çözüm olarak öne çıkıyor. Callipso Analyzer Easy, dahili veritabanı, grafiklerle desteklenen raporlar ve yedekleme, ücretlendirme yönetimi, ücretlendirme simülasyonları gibi gelişmiş araçları ile kompakt bir yönetim çözümü sunuyor.

Kısa mesaj kullananlar için ?SMS?

Kısa mesaj ile mesajlaşmanın tüm getirilerinden yararlanmak isteyen işletmeler için geliştirilen Callipso SMS yazılımı sayesinde, ek bir ücret ödemeye gerek kalmadan, operatörün SMS tarifesi kullanılarak mesaj gönderilebiliyor. Toplu SMS göndermeye de olanak tanıyan yazılım ile bilgisayardan cep telefonuna mesaj gönderilebildiği gibi, cep telefonundan bilgisayara gönderilen mesajlar da alınabiliyor.

Bircom Teknoloji bünyesindeki Ar-Ge ekibi tarafından, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı ve TÜBİTAK desteği ile geliştirilen Callipso Analyzer, bugün başta finans olmak üzere sağlık, eğitim, turizm, inşaat, perakende ve üretim sektörlerinde hizmet veren çok sayıda şirket tarafından kullanılıyor ve ses iletişim giderlerini önemli ölçüde düşürüyor.


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın