İçeriğe geçmek için "Enter"a basın

Netsis ve Turkcell’den sınır ötesi işbirliği

Turkcell’in Belarus Devleti ortaklığında sahip olduğu Belarus Life, Netsis iş birliğinde süreçlerini optimize etti. Proje, 1.5 milyon aboneye ulaşan Life’ın çok daha hızlı ve hatasız bir iş akış sistemine sahip olmasını mümkün kılarak verimliliği artırdı. Zamanın yanı sıra önemli ölçüde kağıt tasarrufu da sağlayan proje, çevreci duyarlılığı destekliyor.

Belarus Cumhuriyeti Devleti’ne ait “BeST”in (Belarusian Telecommunications Network) hisselerinin yüzde 80’ine sahip olan Turkcell, Belarus Life markası 1.5 milyon aboneye hizmet veriyor. 2010 sonunda 2 milyon Life abonesine ulaşmayı hedefleyen Turkcell, Life’ın iş süreçlerinin verimliliğini artırmak için Netsis ile iş birliği yaptı.

Bölgede hizmet verme deneyimi, Rusça dil desteği, Rusça ve İngilizce bilen danışmanları nedeniyle Netsis’i tercih eden Turkcell, Netsis’in özelleştirilebilir yapısı ve maliyet avantajını da göz önünde bulundurdu.

Netsis ile Life’ın talep ve teklif uygulamaları yeniden yapılandırıldı. Bütçenin satın alma ve ödeme bütçesi olmak üzere iki tipte oluşturulmasıyla bütçesi olmayan bir talebin teklif aşamasına geçmesi engellendi. Daha önce manuel yöntemlerle sürdürülen bütçe kontrolu otomatize edilerek zaman tasarrufu sağlandı. Ayrıca satıcı siparişi uyarlaması, bütçe ve tedarikçi tanımlama formları elektronik ortama aktarılarak kağıt tasarrufuna da gidildi.

Belarus Life Genel Müdürü Özcan Ermiş proje hakkında şunları söyledi:

“Kullandığımız yerel programlarla yapılan entegrasyon ile çift kayıt girişi engellendi. Life’a özel olarak tasarlanan ekranlarda bütçe gibi kritik süreçlerin detaylı takibi sağlandı. İş süreçlerimiz detaylı şekilde raporlanabilir oldu. Bu raporlar karar mekanizmalarımızı ve iş takibimizi hızlandırdı. Ayrıca çevreci uygulamalar konusunda da Netsis ile ortak duyarlılıklara sahip olmanın avantajını da yaşadık.”


sitesinden daha fazla şey keşfedin

Son gönderilerin e-postanıza gönderilmesi için abone olun.

İlk yorum yapan siz olun

    Bir yanıt yazın